Osexiga sexig underkläder

Jag tror inte på gud, men skulle det finnas nått så tror jag att jag har en ekonomibeskyddare. Jag har spanat på Sonia Rykeils (eller hur det stavas) underkläder för hm sen det sattes upp reklamskyltar över hela stan. Jag tänkte att äntligen kommer det toksnygga undies som ser bäst ut på personer med former. Idag gjorde jag slag av saken och gick och provade dem. Jag tänkte att visst, de kostar massa pengar som jag inte har och visst, det är bara jag som kommer att se dem eftersom jag är singel och ensamboende och aldrig orkar gå på badhus, men ändå. När jag väl stod i provhytten med bodyn påkrånglad och bh:n klämmandes mot de ihoptryckta dubbelbrösten så fanns det inte så mycket mer att göra än att slita av sig allt och hänga tillbaka det. Vissa kläder är inte skapta för vissa kroppar och är en body sydd på det viset att en person som är 172 cm måste åma på sig en 44 för längdens skull så sitter allting väldigt pösigt. Men jag tackar och tar emot. Nu har jag ju pengar över till julklappar. Och där växte jag upp och slutar köpa presenter enbart till mig själv för att istället investerar allt på min kära familj. God jul på er!

Kommentarer
Postat av: sara

där slog du huvudet på spiken!

när va de senast möjligt att köpa en baddräkt i den butiken? senast jag provade en fick jag dubbelrumpa och kuporna nådde upp till precis nedanför brösten!



EU-anpassat?

2009-12-14 @ 22:47:09
Postat av: Jag

Hahaha! Precis vad som hände när bodyn satt tight, den nådde precis nedanför brösten. Såg hemskt komiskt ut. Kan tänka mig hur det skulle se ut om man väl skulle få visa upp sitt nya köp för något. Dra av klänningen lite förföriskt för att sen få visa upp en dubbelrumpa och fyra bröst (två äkta och två tomma kupor direkt under). Succé!

2009-12-15 @ 12:27:06
Postat av: fröken L

HAAAAAAAAAAAAA (jag har en sån...)

2009-12-27 @ 12:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0