Ett år.

För ett år sedan satt jag i gröndal, alldeles opepp och skrev min sista tenta för terminen. Nu sitter jag i Lund, om möjligt ännu mer opepp och läser på den sista salstentan för terminen. Visst att jag har blivit ett år äldre sen sist, jag har flyttat, jag har blivit sambo, jag spanar bostadsrätter på söder och jag har slutat att vara vegeterian. Men ändå är det som att tiden har stått still.
För ett år sedan..
Jag är fortfarande en bikiniklädd kropp utan hjärna och arbetsmoral.

Down the memory lane

Jag saknar att vilja gå ut. Jag saknar att trängas runt ett bord med en öl i handen, uppklädd och fin i håret med en öl i handen och vara helt medveten om vad som händer på andra sidan rummet och låtsas vara helt omedveten om vad som händer på andra sidan rummet. Ikväll vill jag vara sjutton år, smal, storögd, naiv i blommiga converse, prickig kjol med Elin i armen på väg till lycka, förväntningar, dans, hångel, fylla, äcklig sprit och skratt med personer vi legat på min säng och pratat om. Jag vill skratta blygt och jubla i hjärta, jag vill röka förbjudna ciggaretter på rengkalla balkonger med Angie och planera riktigt utgångar på riktigt klubbar den dagen vi blir arton tillsammans med Malin. Jag vill vara sjutton igen. Fast helst av allt vill jag nog vara där jag är, fast full.

Sjuk.

Jag är sjuk. Magnus är sjuk. Vi ligger skavfötters i en liten soffa som är mer snygg än skön och snorar i kapp. Magnus läser cirkeln, som är bästa nya boken som alla borde läsa, och jag läste precis ut Twilight. Jag har alltid hatat Twiligt och bara vetat att det är världens sämsta serie. Jag är nöjd med att ha haft rätt. Nu ska jag kolla på filmerna.

Fräscht.

I morse vaknade jag lite över elva av att jag spottade mig själv i handen. Jag drömde att jag borstade tänderna. Jag tror att jag håller på att bli sjuk.

Ojdå!

Hej!
Jag har glömt bort att jag har en blogg. Och så har jag läst massa böcker istället för att skriva. Och så har jag ingen kamera i Lund så det finns aldrig några roliga bilder att visa. Men jag ska rycka upp mig. Nu. Puss så länge!

RSS 2.0