Distarktion

Det är så lätt att hitta saker som är roligare än att skriva tenta. Speciellt hemma hos mamma.


Fröken blå

Jag sitter i ett väntrum tillsammans med massa andra människor i min ålder. Vi är på en klinik man får gå till om man är över 20 och jag ser ingen över 30 här. Folk är här för att testa sjukdomar och få recept. Som vanligt lyder det en ytterst pinsam stämning i sånna här väntrum. Inget undantag idag. Då kan ni förstå min skämsel i att vara den enda som har på sig blå skoskydd. Fröken präktig som prasslar när hon går.


Hej från adertonhundratalet!

Om nån som läser sitter och funderar, bara så där appropå ingenting, hur vi har det så här i vintertid så kan jag svara kallt. Väldigt kallt.
Iskaffe någon?

Aj!

Idag har jag så mycket träningsverk att jag tror att jag måste skippa dagens pass. Betyder det att jag är extremt otränad eller bara galet hurtig?

Pinsamma hemmafrun

Vi har haft en liten diskussion här hemma angående disken. Jag tycker att min sambo kan vara lite.. hm.. glömsk? när han diskar och helt enkelt glömmer bort att man ska diska allt. Kaffekannan har blivit väldigt drabbad ohc idag såg jag att den fortfarande inte var ren. Som den nitiska pedant/pain in the ass-person jag är så fotade jag den mot fönstret så man riktigt skulle se fläckarna och skickade iväg ett mms.
Grejen var bara den att jag snabbt skrev in namnet på min sambo och valde första bästa namn som kom upp. Tyvärr var inte det hans namn, fick jag reda på en kvart senare när svaret dök upp. En kompis som har hans namn i efternamn fick sig istället en oförtjänt uppsträckning i morse.

En äkta pensionette

Jag gillar inte att frysa. Ändå klär jag mig alltid i klänning, strumpbyxor, kappa och basker. Sen står jag där, varje dag med blåa händer och bortdomnade ben. Så när Emmy drog med mig på promenad i onsdags kände jag att nu fick det vara nog. Jag sket i allt snyggt och klädde mig som en korsning av litet barn och gamal tant. Pensionette är tydligen benämningen på min nya stil.
Täckbyxorna syns ju tydligt men vad som inte riktigt lyser på bilden är vad jag har under skorna. Nämligen BRODDAR! Bilden under är från annat tillfälle. För ja! Jag använder dem flitigt.
Emmy är ett år yngre och har inte riktigt förstått grejen med att värme kommer före snygghet än. Men hon kommer också växa upp! Snygg var hon i alla fall.
Gissa vem som kom tillbaka utan känsel i benen? Men vem som också hade hedern i behåll?

Det där med att vara student smakar inte fel

I veckan skulle jag passa min lille gudsonshund Gary och trodde inte att det kunde bli bättre. Förena plugg med hundvalpsgos. Dessutom hjälpte jag två kompisar då så allt var ju prima och vi var så här glada.
Men när jag satt där i soffan så såg jag att slarv-Emma och Viktor hade glömt att ställa in salladsskålen. Jag suckade lite och reste mig upp för att plasta in och ställa i kylen. Kände mig så där huslig och skakade så där hemmafruaktigt på huvudet.
Men vilken vändning! Det var inte alls slarv! Det var bara bästa typerna som gav hela bästa dagen ytterligare en dimension. Tack!

RSS 2.0