Så har man en häst

Idag möttes de bästa av två världar. En person som kan gå under namnet snobb och en annan som kan kallas loppisluffare åkte idag lastbil och köpte en urskön, stor, begangnad hästenssäng av ett nyrikt par som inte har koll på priser. I år säger jag godnatt istället för god jul.

Hon som bara borde ha plast

Den här månaden har jag gjort sönder mina briller, glaskannan till min kaffekokare, glasskärmen på min klocka och mitt akvarium (glasskål). Den sista sitter jag nu med på ett tåg. Det klarade sig hela vägen från hem till ombord. Sen sa det krach. Så bra att det är jul om en vecka.

En ensamstående samboende

Igår blev jag sambo. Fast jag är ensamstående och har en lägenhet som jag inte tänker ge upp i första taget. Sug på den du!

En ny jag

Jag gjorde en make over idag. En hempermanent i håret, luggen klipptes till och så nya glas i mina gamla briller jag köpte på loppis för en massa år sedan. Vad tycks? Kag tänkte retro när jag gjorde det. Jag börjar känna galen tant nu..

Spelar roll om det är gott- det är ju billigt!

Idag var det extrapris på konsum. Peppisar för en femma och en stor julmust kostade enbart en ynka krona. Nu står det hemma i mina skåp. jag gillar inte ens julmust, men kostar det en krona så kostar det en krona. Jag tror att jag är alla affärers våta dröm.

RSS 2.0