En fru och en man och ett bröllop

Igår ställde sig finaste Kalle och Martina i stadshuset och sa "ja". Det tyckte alla var jättekul så det fixades fest för att fira detta. Tidigt på morgon drog vi oss till det gula huset och satte upp lyktor i lamporna och byggde midsommarportal vid dörren.


Oscar verkar ha svårt att se i mörkret och lite väl tagen i stundens allvar när han överräcker sina kärlekens blommor till Isabel och inte Matilda. Men fint som den vackraste midsommardag blev det!

Brudan satt, enligt hennes nu äkta make och drack whiskey med bästa kompisen, men Kalle var dör så vi kunde fota honom en sista gång som singel. Man kan säga som så att det är tur att han är gift.
Under festen var vi två som skulle hålla koll och det var VI som BESTÄMDE. När man har en sån uppgift kallas man toast master, eller toast madame. Micke och jag hade åkt på den uppgiften och som våra egna största fans tyckte vi att vi var imla bra och roliga.
Jag ställde mig framför spegeln efter att jag hade bytt om och möttes av en femårig, japansk prinsessa som hade kräkts gräddtårta över hela sig. Jag gillade det skarpt. jag gillade även att gå under bröllopsportalen och se nygift ut.
Det gjorde Micke och Maja också, som dessutom såg väldigt trovärdiga ut som nygift par.
Ett av talen som vi skulle presentera var familjebandet som hade skrivit sång. Brorsan och jag. Tack så mycket, jag kan inte få den ur mitt huvud. Tack.
Maja kände efter allt pyntande och fixande att det var en sak som var extra viktigt att träna på. Att beställa vid baren. Så där stod hon en stund och övade inför kvällen och tur var det för sen drog festen igång och det blev världens bästa kväll!
Grattis Kalle och Martina som kommer få världens finaste äktenskap och som jag inte har någon bild på eftersom erat bröllop var alldeles för roligt för att upplevas genom en kamera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0