Monsterögat Mandy

Nu kanske ni undrar hur det gick för stackars monsterögat Mandy? Jo förstår ni, i Fredags fick jag, efter att ha konsluterat två sköterskor per telefon, springa till doktorn ett par timmar innan min tenta. Väl där fick jag träffa den mest bedårande läkaren som kallade mig lilla hjärtat, vännen och gumman. Hon sa även att jag hade en alldeles magnefik svullnad och gav mig genast ett eget rum. Där fick jag ligga och shota en kur kortison, pilla i mig penicillin och ligga och läsa glansiga magasin medan två sköterskor tittade till mig, tog blodtrycket, öppnade fönstret och småpratade lite. Jag hade kunnat ligga där hela dagen om det inte var så att jag ju hade en tenta att skriva. Nu är ögat helt bra och förutom att jag måste vara ful och obekväm (och dessutom halvblind pga dåliga glas) i glajjer en vecka så är det inget mer monsteröga med mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars Amanda!

Tur att du är så söt att du inte blir fulare av piratlapp, tvärtom! Det får mig att vilja ta med dig hem och klappa dig som en hundvalp.

2011-03-30 @ 14:40:04
URL: http://crankybenny.blogspot.com
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-30 @ 14:56:42
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Kalle

Åh stackars Amanda! Tur att du inte blev Quasimodo igen.. Du kanske ska gifta dig med Magnus nu när ögat är normalt, tänkt om du får permanent monsteröga i framtiden, då blir han inte lika lätt att fånga i fällan!Du är i alla fall jättefin med piratlapp! Om du går runt med piratlapp så kommer det säkert bli värsta trenden, och sen går hela stan runt med det!

2011-04-07 @ 12:37:34
URL: http://karljohnssonbloggen.blogspot.com/
Postat av: Jag

Tack Martina! jag blir gärna klappad som en hundvalp! Hade behövt det. Tur att jag är frisk nu. Din man är också snäll! Tack! Kanske borde ta med lappen till aspö i sommar, den verkar uppskattad!

2011-04-14 @ 22:45:37
URL: http://ohsusie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0