Tur att man har kompisar som bjurrar på middag!

Jag fick höra för ett tag sen att man slänger ungefär var tredje kasse mat man bär hem. När man bor fyra trappor upp utan hiss så bär man inte hem kassar med mat, man släpar och sliter och får tre meter längre armar. Då känns det väldigt bittert att man sedan bara ska bär ner allt (eller inte allt. En tredjedel) igen, för de fyra helvetiska trapporna, för att kasta iväg det. Se sina pengar försvinna, puss hej! 
Jag har fast besluten bestämt mig för att det där inte gäller mig, att jag minsann är både ekonomisk (ja, jag vet, det är konstigt att jag tror det med tanke på att jag alltid är pank, men jag tror det iaf) och välplanerad. Köper jag hem viss mat så är det klart att jag äter upp den innan den förfars. 
Jag öppnade kylen imorse och vaknade upp ur min lördagskoma av en förskräcklig stank. En stank som har vuxit sig fram under ett par dagar men som jag lyckats slå bort. Här är det minsann inte bara en tredjedel av kassarna som ska bäras bort och förstöras. Hela jäkla kylen borde tas med på sanering. Och när kylen ändå försvinner, snälla snälla, kan jag inte få en ny då, en alldeles röd och självavfrostande. Jag tror verkligen jag skulle bli ekonomisk och planerad då!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHA!



hej tjärt!

2009-02-15 @ 13:03:35
Postat av: M.

du skulle inte kunna vara så mycket annat än ekonomisk med en röd kyl eftersom dina pengar skulle vara slut för några år framöver! men JAAA gör det ändå, jag kan köpa första fyllningen!

2009-02-15 @ 14:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0